~ ~
䳿
䳿
"XIX" Digest
FaceBook
Instagram
YouTube
:: (˳) +380 50 5751002
: (̳) +380 93 1512280
: +380 63 2034817 |
| :
|
|
- 1; - 0
: 11 [22 2024 21:39:58]: - 11 / - 0
|
Закриті форуми і додаткові статуси.
|
|
|
Harold
|
1 2010 19:15:01
Для багатьох не секрет, що на сайті час від часу створюються закриті форуми з тією чи іншою метою.
Оскільки їх кількість, здається, буде збільшуватись, в цій гілці я викладатиму про них основну інформацію.
Також на форумі діють додаткові статуси, які викладаються під юзерпикою біля повідомлення. За замовчуванням статус кожного нового відвідувача — друг, але постійним відвідувачам наших занять і заходів цей статус змінюється на la rêveuse або le rêveur. Для того, щоб це сталося, треба написати мені приватне повідомлення (під моєю юзерпикою конвертик, або адреса в профайлі) із відповідним проханням.
.
|
Harold
|
1 2010 19:24:43
Додано форум Заходи студії - розбори польотів (Сперва роди, затем суди меня! ©)
Цей форум створено для закритої критики організованих в рамках Студії проектів. Але на першому етапі доступ до цих обговорень матимуть лише ті, хто так чи інакше брав участь в організації бодай одного студійного заходу. На даний момент це користувачі:
Harold, Люда, Selket, Daeven, Minako, Orange, Alsvid, Linda, Джулия, lady_middleton, Anny_Rua, Kit, Venchence, Вячеслав, Karmine, Фьялар, Ellina (якщо когось забув, нагадайте про себе).
Всім іншим пропонується висловлювати критичні зауваження в особистому спілкуванні з організаторами, або висловити мені бажання брати участь в цих обговореннях.
.
|
Harold
|
2 2010 00:23:01
До форуму Заходи студії - розбори польотів попросились і отримують доступ Christabel, Azeroth, Ellis, Pioner.
.
|
| olddance.org
|