~ Головна ~

Обличчя Студії

Випускники

Заняття

Події

Бібліотека

"XIX" Digest
 Каталог танців
 Галерея
 Форум
 FaceBook
 Instagram
 YouTube
 Костюмерна
  Контакт:Оксана: (Літеня) +380 50 5751002
Юлія: (Мінако) +380 93 1512280
Тетяна: +380 63 2034817   |
| Зараз на сайті:
|
|
Гостей - 1; Зареєстрованих - 0
Найбільша кількість відвідувачів: 56 [2 Трав 2021 13:50:33]:Гостей - 56 / Зареєстрованих - 0
|
Луки, стріли, музичні інструменти.
|
Автор |
Повідомлення |
Harold

|
Дата 11 Трав 2010 12:35:35
В СПб під час минулої поїздки познайомився з цікавим майстром, який живе тим, що робить дерев'яні луки, стріли до них і різноманітні музичні інструменти (від арф, бубнів, волинок і до колісних лір з роялями). На мій зовсім непрофесійний погляд, робота у нього виходить дуже якісною.
Власне, в один з вечорів я взяв участь у стрільбі з луків, де одна замовниця випробовувала свій новий лук.
Як і будь-яка хороша робота, його послуги коштують недешево, але я про всяк випадок викладу орієнтовні ціни — раптом комусь знадобиться.
Дерев'яний лук. Може зробити будь-який, хоч турецький, але спеціалізується на longbow. Відповідно, longbow робить з бука, виготовляючи його під зріст і вимоги клієнта. Орієнтовна ціна в СПб ~$100.
Стріли. Дерев'яні (кедр) з металевими (спортивними) наконечниками. Оперіння з гуся або індички, одне перо кольорове (пера везуть, здається, з Голандії уже потрібних кольорів, в домашніх умовах пофарбувати без втрати аеродинамічних властивостей майже неможливо). Може зробити і без наконечника, на ціну це мало впливає. Вартість стріли в СПб ~$5. На великій кількості, я так розумію, можна торгуватись.
По музичним інструментам все індивідуально, варто зв'язуватись з ним напряму.
Якщо когось зацікавить - гукайте, дам контакт і спробую допомогти в процесі замовлення-транспортування.
.
|
Alex

|
Дата 11 Трав 2010 14:31:16
Я впринципі планую в найближчій час розжитись луком та десятком стріл, але ще не вирішим з типом луку більш схилявся до заантураженного блочного лука, але може й на selfbow зподоблюсь. думаю десь через тиждень зможу сказати напевно.
Критиковать — значит объяснять автору, как сделал бы я, если бы умел.(Карел Чапек)
|
Harold

|
Дата 11 Трав 2010 22:08:46
До мене тут донесли думку, що в Києві можна знайти значно дешевше. Ну стріли так точно.
.
|
Alex

|
Дата 11 Трав 2010 22:54:12
Про стріли я теж чув, приблизно вдвічі.
Критиковать — значит объяснять автору, как сделал бы я, если бы умел.(Карел Чапек)
|
Karmine

|
Дата 12 Трав 2010 00:20:24
Касательно луков, хоть толкинистских, хоть спортивных, можно спросить у меня, я дам контакты секции, в коей некогда стерлял, а там уже можно справиться обо всем.
Спортивные луки (20+/- 3 кг натяжения) можно примерно за 100-150 енотов там найти, а стрелы из дюраля по 3-5 енота.
http://nautilus.olddance.org
|
Minako

|
Дата 12 Трав 2010 12:39:07
Alex
А еще у Коммандора есть выход на человека, который делает хорошие и луки и стрелы в Киеве. Комманда вся у него скупается. Уточни у капитана.
|
Harold

|
Дата 12 Трав 2010 13:22:56
Виклав фотографії лука і стріл у верхньому пості. Є ще фото стріл простіших — замовлених для якогось фільму у кількості 200шт і тому не так ретельно оброблених; всяких допоміжних речей для лучника і двох волинок.
.
|
Alex

|
Дата 12 Трав 2010 13:25:59
Цитата. Minako: А еще у Коммандора есть выход на человека, который делает хорошие и луки и стрелы в Киеве. Комманда вся у него скупается. Уточни у капитана.
Ок, созвонюсь
|
tyomich123
|
Дата 11 Квіт 2017 13:18:23
Цитата. Harold: До мене тут донесли думку, що в Києві можна знайти значно дешевше. Ну стріли так точно.
Та, при бажанні в Києві можна знайти дешевше, але бажано шукати тільки по рекомендації, бо чув випадки коли людина брала гроші, а робила дуже не якісні стріли.
|

| Нове на сайті olddance.org
 |