~ Головна ~

Обличчя Студії

Випускники

Заняття

Події

Бібліотека

"XIX" Digest
 Каталог танців
 Галерея
 Форум
 FaceBook
 Instagram
 YouTube
 Костюмерна
  Контакт:Оксана: (Літеня) +380 50 5751002
Юлія: (Мінако) +380 93 1512280
Тетяна: +380 63 2034817   |
| Зараз на сайті:
|
|
Гостей - 1; Зареєстрованих - 0
Найбільша кількість відвідувачів: 56 [2 Трав 2021 13:50:33]:Гостей - 56 / Зареєстрованих - 0
|
МК для дівчат - зачіски
|
Автор |
Повідомлення |
Reem

|
Дата 31 Жовт 2015 01:47:52
Привіт усім!
Минулої неділі дівчата з молодшої групи запитували у мене, як я на собі закручую волосся - і я обіцяла подумати щодо МК по зачісках.
На жаль, цей тиждень (і, скоріше за все, наступні два також) я не можу брати на себе жодного додаткового навантаження, тож вибачте, МК буде не раніше, аніж у другій половині листопада - а радше навіть у грудні.
Для того, щоб такий МК таки відбувся, прошу:
1) порахуватися тут, хто взагалі бачить потребу оце все вживу помацати і на собі спробувати (залишайте коментар "Так, я хочу" і бажану дату із запропонованих кінець листопада - грудень - пізніше);
2) подивитися спершу гілку http://olddance.org/forum/index.php?action=vthread&forum=16&topic=379& page=0 , де ми збирали різні tips-n-tricks про зачіски різної складності - навряд чи ми зможемо розказати ще щось аж надто нове, тож щоб не говорити знову й знову те саме, можете підготуватися.
Якщо у вас є побажання щодо певної зачіски, або складний випадок "моє закоротке/задовге/кучеряве/пряме/різнокольорове волосся не вписується!" - пишіть, обговоримо, спробуємо підібрати варіант на потрібний вам період.
Допоки все,
Гарного настрою!
Apostacy. Heresy. To be pitied, not punished. (T. Jefferson, Notes on the State of Virginia)
|

| Нове на сайті olddance.org
 |